بنام سرمنزلِ اسمی ریا
بنام خریدار گمنامی1
َ
َ
َ
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از مهم ترین ویژگی های انتخابات خبرگان و مجلس آینده این است که در آن برندها و لیست ها رقابت خواهند کرد نه افراد. اگرچه در تهران ظاهرا حداقل چهار لیست ظاهر خواهد شد اما فقط دو لیست اصلی وجود خواهد داشت که من آنها را به ترتیب لیست اصلح و لیست آشوب می خوانم .
یک حقیقت واقعا ساده ولی مهیب این است که امریکا این بار به مثابه یک بازیگر مستقیم در محیط سیاست داخلی ایران عمل کرده ( اولین آثار نفوذ ) و قصد فرستادن یک لیست ویژه به هر دو مجلس را دارد که کارکرد آنها آغاز آشوب ساختاری در ایران خواهد بود.
علت اینکه کری گفته درباره انتخابات ایران موضع نمی گیرد این است که تصور می کنند حرافی همچون ٨٨ -و بلکه بدتر از آن- عملیات آنها را تباه خواهد کرد .
پ.ن 1 : تهران دوسال اخیر دچار افت شدید جمعیت در راهپیمایی 22 بهمن شده ...
پ.ن 2 : البته همه آمده بودیم !
حسن فریدون ، پس از تجلیل از خواص بیخواصی که زیر بار زور و تزویر قامت خم کرده اند :
.
امروز قرین است با 19 بهمن روزی که نیروی هوایی ارتش با فداکاری و ایثارش در سال 57 کمر قدرت نظامی رژیم استبداد را درهم شکست و در برابر امام راحل و بزرگوار ادای احترام نظامی کرد و چون در این روز من به این دوستان مدال میدم ، نتیجه میگیریم این دوستام با شهدای نیروی هوایی هم درجه هستند . البته تعریف از خود نباشه بنده نیز نقش امام رو بازی میکنم .
.
امروز روز تشکر ملت بزرگ ایران است، ملتی که در همه صحنه ها ایستاد، ملتی که هیچ گاه در برابر قدرتها و جمعیت های بزرگ نترسید، سرفرود نیاورد و نهراسید. هرکجا همه باهم بودیم، پیروز شدیم و هرکجا شیطان بین این مردم بزرگ توانست برای چند روز فاصله ایجاد کند، سرافکنده شدیم. در نتیجه بایست برای زمین زدن نظام هم ، همه با هم هماهنگ بوده و دست بدست یکدیگر دهیم تا خدایی ناکرده بین اتحاد همیشگی مردم ایران اختلافی مانند 88 پیش نیاد .
.
یک سوال ! چه کسی ما را پیروز کرد؟ روزهای سختی را پشت سرگذراندیم. ساعات سخت. شب های سخت، روزهای سخت و به همان قدرکه عملیات کربلا 4 و5 تصمیم گیری اش برای ما سخت وسرنوشت ساز بود !!!! به همان نسبت هم شب توافق ژنو برای ما سخت بود و از سرشب تا 5 صبح حرف زدیم و در تماس بودیم ؛ اما راه را گم نکردیم ؛ میدانستیم که باید به ظرافتی تمام، همه ی خطوط قرمز را بدون اینکه کسی متوجه شود دور بزنیم . خدا ما را تنها نگذاشت و دست یاری اش را بر روی شانه مذاکره کنندگان را به عیان دیدیم . بیاد هاله نور مرحوم الف الف دقیقه ای سکوت
.
در کنار لطف خدا و همت و ایستادگی مردم، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، هر وقت خواستیم که جلسه ای بگذاریم، هرگاه که از او مشورت خواستیم، هرگاه که خواستیم جمعی یا فردی در خدمت او باشیم؛ هیچ گاه دریغ نکرد . و ما نیز برای جبران از زیر پا انداختن آخرین تدبیر هایش هم دریغ نکردیم .
.
او همه تجربه های ذی قیمت خودش را در اختیار ما گذاشت، او ما را هدایت کرد ، اما نمیدانست که ولایت پذیریمان مانند افراطی ها نیست . او چارچوب های مشخص و دقیق پیش پای مذاکره کنندگان ما قرار داد و چقدر مذاکره کنندگان ما تلاش کردند تا سخنی از او به زمین نماند و همه سخنان و راهکار ها حتما به بن بست برسانیم .
.
اگر رهبر معظم انقلاب نبود ، انسجام ملی نبود ، اگر رهبری نبود ، وحدت ملی نبود ، اگر رهبری نبود ، دستاورد ما در این حدی که امروز ما می بینیم نبود یا شاید دستاوردی نداشتیم . بله تنها راه دستاورد آوری دولت بعد از دولت رکود و بدبختی احمدی ، مذاکره با باور های غلط امام بود ... ما میباستی با ایالات متحده مذاکره میکردیم . با کشور هایی که راه تمدن را یافته بودند و ...
ـــ قسمت های سخنرانی امروز فریدون
ـــ پی نوشت های یک یارو
بزودی . ان شا الله ...
چه غافلند دنیا پرستان و بی خبران، که ارزش شهادت را در صحیفه های طبیعت جستجو می کنند، و وصف آن را در سروده ها و حماسه [ها] و شعرها می جویند، و درکشف آن از هنر تخیل وکتاب تعقل مدد می خواهند ، و حاشا! که حل این معما جز به عشق میسّر نگردد.
روح الله الموسوی
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیک فِی دَوْلَةٍ کرِیمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ وَ تَجْعَلُنَا فِیهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَی طَاعَتِک وَ الْقَادَةِ إِلَی سَبِیلِک وَ تَرْزُقُنَا بِهَا کرَامَةَ الدُّنْیا وَ الْآخِرَةِ
حسن روحانی در تور اروپا گردی اش حتی به مقدار لازم برای خالی نبودن عریضه هم ادبیات انقلابی مصرف نکرد. سخنان او در این دو کشور را اگر بخوانید ، چندان تفاوتی با دیدگاه های رییس یک کشور متوسط الحال سکولار مسلک ندارد .
ظاهر امر این است که شیخ حسن روحانی فعلا همه همت خود را بر جذب سرمایه خارجی قرار داده است و طبعا انقلابی بودن برای نشست و برخاست با کلان سرمایه داران اروپایی و امریکایی چندان دلچسب نیست !
ژست ها فعلا همه در این باره است که پول غربی ها به ایران خواهد آمد، اما همه خبرها ، برعکس می گوید ! و این پول ایران است که در اثر خریدهای نجومی به غرب خواهد رفت . خوب است آقای رییس جمهور وقتی برگشت به ملت گزارشی بدهد از اینکه ته کیسه ده ها میلیارد دلار ناشی از توافق چیزی هم باقی مانده یا نه؟
خاطرم هست در سال های ٨٢-٨٣ حسین موسویان می گفت بهترین تضمین برای پایدار ماندن یک توافق با غرب ارتقاء روابط به حدی است که به هم زدن آن برای هیچ یک از دو طرف نصرفد. حالا ظاهرا روحانی مشغول همان کار است با این تفاوت که این دولت ایران است که به عنوان عضو تازه وارد به جامعه جهانی -به تعبیر لوران فابیوس- باید مراقبت کند ادبیات و عمل انقلابی یک وقت خاطر مبارک برادران بزرگتر را در این جامعه جهانی کذایی نیازارد.
پی نوشت :
بلومبرگ : سه سال است که هیچ کشوری از ایرباس فرانسه ، حتی یک هواپیما هم نخریده بود !